keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Sataa, paistaa, sataa...taitaa olla kesä!


Puutarha tykkää toki kovasti sateesta. Tosin joitain ruukkuja siirsin jo terassin alle sateensuojaan koska kosteutta alkoi olla jo liikaakin. Nyt odotellaan enemmän aurinkoa -nuppuja on joka puolella odottamassa aukeamista.


Varjoliljoja...jee kohta niitä pääsee taas ihailemaan..


Tämä kivanmuotoinen ruukku on uusin nettikirppislöytöni. Se näytti hieman tylsältä, joten maalasin siihen hieman kuvioita ja patinaa. Nyt se näyttää aika kivalta valkoisten kesäkukkien kanssa.
Pioneissakin on tosi paljon nuppuja. Ei kestä enää kauaa kun ensimmäinen aukeaa! Saattaa olla että tänä vuonna raaskin leikata jonkin jo sisällekin. Olen aina ollut vähän höpsö siinä mielessä että minua jotenkin "säälittää" leikata kukkia maljakkoon, riistää niiltä ikäänkuin juuret pois.


Liljatkin kasvavat hyvää vauhtia...huomaa tosin niissäkin että varjoisammalla puolella ne ovat pienempikasvuisia.
Onneksi pelargoniat ja muut kesäkukat piristävät kovasti vaikka välillä satelisikin. Ilmeisesti nyt ei ole toistaiseksi enää sateita tiedossa, hii! On minulla sisälläkin aika hyvin kulunut, olen vihdoin ottanut vaatekaappien järjestelmällisen siivoamisen asiakseni, mutta siitä sitten myöhemmin!


9 kommenttia:

 1. todellakin sataa ja paistaa..yleensä silloin sataa , kun fillaroi töihin tai kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole tosiaan tarvinnut stressata puuarhan kastelusta. Ainoastaan tomaatit ja yläparvekkeen kukat pitää muistaa tarkistaa. Keskiparvekkeen kukat ovat kuolemassa tulvaan. Sellaista tämä kesä on teettänyt. Yritämme tulla heinäkuussa katsastamaan keltaisen talon pihoineen. Onko teillä jotakin toivetta ajan suhteen. Vapaapäivät on vähän vähissä, mutta voisimme myös hurauttaa joku ilta aamuvuoroni päätteeksi?

  VastaaPoista
 3. Mia: Voi kiitos!

  Satu/Talossano23: Äh juu fillarointi sateessa ei ole herkkua -kokemusta on itselläkin :D

  Paluumuuttajar: Juu kiva, tervetuloa! Mitään tarkempia suunnitelmia meillä ei vielä ole, ilmoittele kun teillä on tilaa kalenterissa niin katsotaan sitten! :D

  VastaaPoista
 4. Kaunis tämä Suomen suvi on sateellakin :-)
  Kauniita kukkasia!

  VastaaPoista
 5. Kyllä se kesä on kaunis vaikka sateleekin. Onneksi välillä aurinko pilkistää.
  Sinulla on kauniita kukkia.

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat. Me täällä otettaisiin niin mielellämme nuo sateet, sillä täällä sataa ehkä vasta lokakuun lopussa/marraskuussa. Mutta takuulla harmittelisin noita sateita jos nyt olisin Suomessa.

  VastaaPoista
 7. Kaunista <3 Satoi tai paistoi, kesä on täällä ja sekin on parempi juttu, kuin marraskuun loska, eli nautitaan <3 Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 8. Susanna: Niin on!

  Tuijankortteilua: Kiitos

  Jael: Niin varmasti, voi kun olisikin helppoa vähän vaihdella säitä.

  Tiia: Kiitos, ilman muuta! Täytyy aina miettiä millaista voisi olla: pimeää ja kylmää sateen lisäksi!

  VastaaPoista

Kiitos! ♥ Thank You ! ♥ Danke! ♥ Gracias! ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...